Contact

Telefon: 0724.262.687

E-mail: office[@]depanare-it.ro

Site: www.depanare-it.roInstalari camere de supraveghere
Ptr ca dumneavoastra si bunurile pe care le detineti sa fiti in siguranta noi va oferim servicii complete de instalare camere de supraveghere precum si service si alte servicii auxiliare necesare acestora.
O mica descriere a unui sistem de supraveghere:  

  Supravegherea video sau TVCI-ul (televiziunea cu circuit inchis) este o tehnologie de supraveghere vizuala si auditiva, conceputa pentru a monitoriza o varietate de medii si activitati. Sistemele de supraveghere de obicei implica o transmisie de date (video,audio) de la camerele video catre DVR (digital video recorder), placi de captura sau monitoare.

homepage-banner2

Echipamentele TVCI sunt utilizate pentru a observa parti ale unui proces de la o camera de control central; atunci cand, de exemplu, mediul nu este adecvat pentru om. Sistemele de supraveghere pot opera continuu sau numai cat este necesar pentru a monitoriza un eveniment special. O forma mai avansata a TVCI – ului este DVR-ul , acest aparat preia imaginile camerelor de supraveghere, le stocheaza o perioada de timp, perioada fiind stabilita in functie de capacitatea de stocare a HARDULUI ce se afla in interiorul DVR-ului,  dar si in functie de numarul de camere si calitatea acestora. DVR-ul ofera o varietate larga de optiuni de calitate şi performanţă, cat si celelalte funcţii (cum ar fi detectia la miscare, alarme catre e-mail sau supravegherea camerelor prin intermediul internetului pe PC, tablete sau telefoane smart).
Securitatea completa a obiectivelor nu poate fi asigurata fara o supraveghere video eficienta, care sa permita, atat monitorizarea in timp real a evenimentelor si persoanelor suspecte, cat si inregistrarea imaginilor video, in scopul verificarilor ulterioare si furnizarii de probe in instanta.
La stabilirea solutiei tehnice pentru realizarea sistemului de supraveghere TVCI, se iau in considerare zonele de securitate definite:

 • Zona perimetru si cai de acces – Aceasta zona cuprinde perimetrul obiectivului protejat si intrarile auto si/sau persoane, amplasate de-a lungul perimetrului protejat
 • Zona interior perimetru – Pentru aceasta zona, se realizeaza supravegherea in interiorul curtii obiectivului
 • Zona perimetru cladire – Aceasta zona cuprinde intrarile in interiorul cladirii, de la nivelurile: subsol, demisol si parter
 • Zona interior cladire – holuri circulatie – Pentru aceasta zona, se realizeaza supravegherea cailor de circulatie intre departamente
 • Zona interior cladire – Pentru aceasta zona, se realizeaza supravegherea filtrelor de control acces in diverse departamente
 • Zona interior compartiment – Pentru aceasta zona, se realizeaza supravegherea holurilor de circulatie
 • Zona interior compartimente de importanta deosebita – Pentru aceasta zona, se realizeaza supravegherea filtrelor de acces in sectoare de importanta deosebita

Pentru fiecare zona identificata, se stabilesc echipamentele necesare supravegherii, tinand cont de specificul acesteia.

Functiile sistemului de televiziune cu circuit inchis:

 • detectia incercarilor de efractie la nivelul perimetrului obiectivului
 • supravegherea perimetrului obiectivului.
 • supravegherea cailor de acces interioare perimetrului
 • urmarirea intrusilor in interiorul perimetrului
 • supravegherea unor zone din interiorul cladirii, si anume: zone de acces si zone de importanta deosebita
 • evaluarea alarmelor, date de sistemul de efractie.

Tehnologia de supraveghere video si auditiva poate fi de mai multe feluri:

 • Supravegherea video wireless:
  Camerele video wireless sunt recomandate deoarece acestea nu au fire, iar conexiunea se face prin transmiterea de unde radio de la camera video la receiver.

1.0x0
Ele sunt mai practice deoarece pot fi mutate des amplasandu-le doar pentru o scurta perioada de timp.
Deoarece transmisa este facuta fara fir uneori pot aparea interferente cu alte aparate (telefoane fara fir, monitoare de bebelusi, retele de calculatoare, etc.)

 • Supravegherea video IP (Internet Protocol)
  Solutia ideala pentru diverse medii de activitate :
 1. supravegherea copiilor prin internet la scoala,gradinita si acasa
 2. supraveghere in spatii deschise : mall-uri, cladiri de birouri, hoteluri, parcari
 3. supraveghere trafic : monitorizare intersectii, monitorizare drumuri publice, autostrazi, pasaje
 4. supravegherea caselor de vacanta de la munte si mare
 5. supravegherea activitatii in interiorul cladirii companiei
 6. supragherea video in domeniul bancar, supermarket, case de schimb valutar
 7. supraveghere video in domeniul public si administrative
 8. supravegerea santierelor de constructii si depozitelor

Video_Diagram_BIG

Principalele avantaje:

Camerele accepta conexiuni multiple din partea mai multor utilizatori simultan din aplicatii mobile sau  browsere web.
Imaginile video digitizate ofera o rezolutie mult mai mare decat cele clasice analogice.
Functiile inteligente ale camerei pot detecta miscarea pe imagine.

Instalarea si mentenanta sunt mult mai facile decat in cazul sistemelor analogice clasice
Devin posibile conexiunile video wireless criptate pentru siguranta deplina in transmiterea informatiei video
Conexiunea cu retelele celulare 3G permit vizionarea imaginilor chiar pe telefonul mobil compatibil 3G
Camere de supravegere IP , pot fi accesate si controlate prin interfata web, sau printr-un software proprietar fiecarui producator. Software-ul proprietar fiecarui producator de camere poate fi instalat pe orice PC sau telefon smarta/tableta si poate inregistra automat pe HDD imaginile capturate. Stocarea imaginilor, precum si monitorizarea se pot face pe un server NVR (Network Video Recorder). Accesarea imaginilor se face din browsere web. Serverele NVR au 2 placi de retea pentru load-balancing si fail-over, si pot avea capacitati de stocare pe HDD pana la 20 TB.
Pe camerele IP se pot seta senzori de miscare software din interfata web, precum si alarme externe pe intrarile digitale, senzori de fum, temperatura, etc. Camere video IP pot fi folosite si pe timp de noapte, acestea au leduri infrarosii incorporate  ce permit vizualizarea imaginilor in intuneric. Deasemenea camerele permit conectarea microfoanelor externe pentru a putea intregistra si stream-ul audio. Majoritatea camerelor au suport PoE(Power-over-Ethernet) si pot fi alimentate de la switch/injector prin cablu de retea.
Anumite camere permit conectarea directa la NVR-ul IP prin PoE (Power-over-Ethernet), aceasta functie reducand din cablajul solutiei, alimentand cu energie Camera IP direct prin cablu UTP/STP .
Solicita un Demo gratuit pentru a te familiariza cu produsele si a te convinge de calitatea solutiilor noastre.

 • Supraveghere video spion

Sistemele de supraveghere spy (spion) sunt camere de supraveghere in miniatura cu sau fara fara fir. Ele ajuta la supraveghere sau spionare intrucit sunt foarte mici si se pot ascunde oriunde. Ele pot transmite pe tv, pe un mini tv intr-o masina sau inregistra video pe un card de memorie sau stick.